yabani kuşlar kuşlarımı çekermi
Bir 4/6/2010, 5:57 pm
arkadaşlar altta gördüğünüz yerde yabani kuşlar kuşlarımı çekermi yoksa ben mi onları çekerim bide bizim evin ağaçlı olan yeri geniş bahçe o ağaçda 50 m ilerde

Geri: yabani kuşlar kuşlarımı çekermi
Bir 4/6/2010, 6:46 pm
amasyalı kuşcu demiş ki:arkadaşlar altta gördüğünüz yerde yabani kuşlar kuşlarımı çekermi yoksa ben mi onları çekerim bide bizim evin ağaçlı olan yeri geniş bahçe o ağaçda 50 m ilerde
Abi zaten yabani kuşlar aç kalırlar çoğu zaman :) Siz yem attığınızda kuşlarınızla beraber onlarda iner yem yemeye ama sizin kuşlarınızdanda arasına giden olursa ve kümesine iyi alışmadıysa kuşunuz onlarla beraber gidebilir :)
Bir 4/6/2010, 7:26 pm
amasyalı kuşcu demiş ki:
Önemli Değil Abim :)
Bir 4/6/2010, 7:42 pm
amasyalı kuşcu demiş ki:arkadaşlar altta gördüğünüz yerde yabani kuşlar kuşlarımı çekermi yoksa ben mi onları çekerim bide bizim evin ağaçlı olan yeri geniş bahçe o ağaçda 50 m ilerde

Bir 5/6/2010, 6:11 am
eger yavru kusun varsa dikkat et!!! yavrular biraz aptal olur.eke bir kuşun yabaninin peşinden gideceğini hiç sanmıyorum not:yeni başlıyacaksan yabanileri hiç alıştırma derim bn kurtulmaya calısıyorum:)))yoksa yem kalmıyo kümestexD
Bir 5/6/2010, 7:43 am
ben de gelselerde kovarım, hastalıklısı varrr,güvercinlerime hasta bulaştıran var
Bir 8/6/2010, 6:16 am
bnce sende kurusukı silah fln varsa torpilde olur hergün havaya sık 3 gün arka arkaya 4 . günü yabaniler kaybolcaktır
Bir 9/6/2010, 9:05 am
dedemin varda sıkarsak jandarma gelebilir ne zaman sıksak, ne oluyor diye geliyor bide köyde düğün oluyo herhez sıkıyo ama gitmiyorlar da bi denerim
patlak tabanca olurmu bide nerede sıkıyım